Tisztelt Lakosság!

A Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. 2021. januárjában a 2020. év utolsó negyedéves hulladékgazdálkodási közszolgáltatási díjról szóló számlával együtt 2021-re éves matricát küldött.

A Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. 2021. januárjában a 2020. év utolsó negyedéves hulladékgazdálkodási közszolgáltatási díjról szóló számlával együtt 2021-re éves matricát küldött, amelyet 30 napon belül az ingatlan használó köteles a gyűjtő edényre felragasztani!

Ez a matrica igazolja, hogy Ön a közszolgáltató nyilvántartásában díjfizetőként szerepel, így jogszerűen veszi igénybe a hulladékgazdálkodási közszolgáltatást. Ezért nagyon fontos, hogy a vegyes hulladék gyűjtésére használt gyűjtőedényére felhelyezze a matricát. Azon ingatlan használók, akik nem kaptak matricát, jelezzék azt a közszolgáltató ügyfélszolgálatán, és a jogosultság ellenőrzését követően pót matricát kapnak.
A matrica nélküli edényeket ellenőrizni fogják. Ha az ingatlan használója nem szerepel a szolgáltató nyilvántartásában, abban az esetben a kihelyezett gyűjtőedényt nem kötelesek elszállítani!
NE FELEJTSE EL FELRAGASZTANI A MATRICÁT !!!!!nyirvasvari.hu
titkarsag@nyirvasvari.hu
(42) 280 - 990