POLGÁRMESTERI KÖSZÖNTŐ

Tisztelt Látogatók!

 

Megtiszteltetés számomra, hogy a település polgármestereként, önkormányzatunk nevében üdvözölhetek minden a községünk iránt érdeklődő, az ide utazó, vagy ide utazni szándékozó kedves vendégeinket és községünk polgárait!

Tősgyökeres Nyírvasváriként sokat gondolkodtam azon, miként is lehetne megfogalmazni – egy honlaphoz illő tömörséggel – mindazt, ami szeretett községünket leginkább jellemzi. Nehéz feladat, hiszen mi, lokálpatrióták talán elfogultak vagyunk. De ez így helyes. Mindannyiunk közös hite, lelkesedése, szorgalma, kitartása és az összefogás teheti Nyírvasvárit azzá, amilyennek szeretnénk látni.

Nyírvasvári jelenének legnagyobb értéke, hogy képes a folyamatos megújulásra, a pozitív változásokra, és teszi ezt úgy, hogy közben tisztelettel őrzi múltja hagyományait. Az elődöktől kapott szellemi örökség ad nekünk erőt ahhoz, hogy élhető községet hagyjunk majd utódainkra.

A honlap megújításával egyrészt az volt a célunk, hogy megkönnyítsük községünk polgárainak mindennapi ügyintézését, másrészt a vendégként látogatónak, segítséget adjon abban, hogy jobban megismerje az itt élő emberek mindennapjait, a település történetét, gazdasági, kulturális, turisztikai életét, a földrajzi elhelyezkedésének köszönhető kedvező adottságokat. Mindazon értékeket, amelyekre mi Nyírvasváriak oly büszkék vagyunk.

Jó olvasgatást, eredményes és hasznos időtöltést kívánok minden kedves érdeklődőnek!

 

 

 

  

Hornyák János

Nyírvasvári  Község polgármestere

 nyirvasvari.hu
titkarsag@nyirvasvari.hu
(42) 280 - 990