POLGÁRMESTERI KÖSZÖNTŐ

Tisztelt Nyírvasváriak, Kedves Weblaplátogatók!

Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önöket Nyírvasvári Község megújult honlapján!

Örömömre szolgál, hogy meglátogatták internetes oldalunkat. Honlapunkat úgy igyekszünk kialakítani, hogy az könnyen áttekinthető, ugyanakkor kellően informatív legyen. Célunk, hogy Nyírvasvári lakóinak segítséget nyújtsunk a mindennapi tájékozódásban, az ide látogatók pedig minél több hasznos információt tudhassanak meg községünk mindennapi életéről.

A község polgármestereként ez úton szeretném megköszönni a Tisztelt Nyírvasváriak bizalmát, mellyel hozzásegítettek ahhoz, hogy az Önök jóvoltából az Önök szolgálatával tölthetem az elkövetkező 5 éves ciklust. Ennek a bizalomnak eleget téve végzem a mindennapi munkámat. Önkormányzatunk minden dolgozója nevében mondhatom, számunkra elsődleges feladat, hogy erőnkhöz és lehetőségeinkhez mérten maximális támogatást nyújtsunk településünk minden lakójának hiszen tudjuk, számítanak ránk. De ahhoz, hogy céljainkat sikerüljön megvalósítani szükség van összefogásra és közös tenni akarásra egyaránt. Ezért érezzük kötelességünknek, hogy mindig friss, naprakész információkat nyújtva tájékoztassuk Önöket településünket érintő hírekről, pályázatokról, döntésekről, mert nemcsak Önökért, hanem Önökkel együtt dolgozunk!

Honlapunkkal kapcsolatos észrevételeiket kérjük, szíveskedjenek jelezni a titkarsag@nyirvasvari.hu e-mail címen. Köszönjük!

A honlaphoz hasznos és kellemes időtöltést kívánok, Nyírvasváriak nevében pedig szeretettel várok minden kedves hozzánk látogatót!

 

Szép Szabolcs Attila
polgármesternyirvasvari.hu
titkarsag@nyirvasvari.hu
(42) 280 - 990