TOP 2.1.3 Pályázat

A kedvezményezett neve: Nyírvasvári Község Önkormányzata

A projekt címe: Belterületi csapadék- és belvízelvezető rendszer fejlesztése Nyírvasvári Községben

A szerződött támogatás összege: 99 586 400 Ft

A támogatás mértéke (%-ban): 100%

A projekt tartalmának bemutatása:

Nyírvasvári Község Önkormányzata célként tűzte ki a belterületi csapadék- és belvíz elvezető rendszer kiépítését és fejlesztését a beavatkozást igénylő területeken.

A projekt célja a csapadék- és belvíz biztonságos elvezetése a károk megelőzése érdekében, valamint a talajba történő visszaszivárgás. A fejlesztéssel érintett területen biztosítottá válik a csapadékvíz helyben tartása az egyre szélsőségesebbé váló időjárási körülmények között is. A kiépítésre kerülő bel- és csapadékvízvédelmi létesítmény hossza 2126 folyóméter.

A projekt célja a lakóingatlanok belvízveszélyének csökkentése, az utak védelme, a csapadékvíz megfelelő színvonalú elvezetése és a megépült hálózat fokozatos rekonstrukciója. A beruházás hozzájárul a település környezeti állapotának javításához, a helyi vízkár csökkentéséhez.

A Terület- és Településfejlesztés Operatív Program keretében Nyírvasvári Község Önkormányzata 100%-os támogatási intenzitású vissza nem térítendő európai uniós támogatásban részesült

A projekt azonosító száma: TOP-2.1.3-15-SB1-2016-00025

A projekt megvalósításának befejezése: 2020.12.29.

 


 

A kedvezményezett neve: Nyírvasvári Község Önkormányzata

A projekt címe: Belterületi csapadék- és belvízelvezető rendszer fejlesztése Nyírvasvári Községben

A szerződött támogatás összege: 99 586 400 Ft

A támogatás mértéke (%-ban): 100%

A projekt tartalmának bemutatása:

Nyírgyulaj Község Önkormányzata célként tűzte ki a belterületi csapadék- és belvíz elvezető rendszer kiépítését és fejlesztését a beavatkozást igénylő területeken.

A projekt célja a csapadék- és belvíz biztonságos elvezetése a károk megelőzése érdekében, valamint a talajba történő visszaszivárgás. A fejlesztéssel érintett területen biztosítottá vált a csapadékvíz helyben tartása az egyre szélsőségesebbé váló időjárási körülmények között is. A kiépítésre került bel- és csapadékvízvédelmi létesítmények hossza 2.958 folyóméter.

A projekt célja a lakóingatlanok belvízveszélyének csökkentése, az utak védelme, a csapadékvíz megfelelő színvonalú elvezetése és a megépült hálózat rekonstrukciója. A beruházás hozzájárul a település környezeti állapotának javításához, a helyi vízkár csökkentéséhez.

A Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében Nyírvasvári Község Önkormányzata 100%-os támogatási intenzitású vissza nem térítendő európai uniós támogatásban részesült.

 A projekt azonosító száma: TOP-2.1.3-15-SB1-2016-00025

A projekt megvalósításának befejezése: 2021.03.05.nyirvasvari.hu
titkarsag@nyirvasvari.hu
(42) 280 - 990